*trumvirvel* jag flyttar tillbaka *trumvirvel*

Publicerad 04.07.2017 kl. 14:25

För cirka 1,5 månad sedan kände jag att jag behövde en förändring på bloggfronten så tog beslutet att flytta från nouw.com hit till ratata.fi, var hur nöjd som helst med beslutet och trivdes verkligen här som fisken i vattnet. Men nu de senaste veckorna har jag insett att jag saknar nouw och fast båda portalerna har många positiva egenskaper (och är bra på väldigt olika sätt, t.ex. älskar att ratata är finlandsvenskt och deras gemenskap de har här!) så känner jag att nouw passar mig bättre trots allt. 

Så med andra ord kommer jag helt enkelt flytta tillbaka dit. Håller som bäst på att överföra alla mina inlägg här på ratata till min gamla blogg på nouw, så när jag är klar med det kommer alla inlägg finnas på ett och samma ställe. Bra va? Tack till ratata som välkomnade hit mig så bra (tack till julia som gjorde att jag fick upp ögonen för denna portal) och bästa med flytten hit var ändå att jag hittade nya kreativa bloggar att följa! 

Förlåt för allt "fram-och-tillbaka-flyttande" men ibland måste man få testa på nya saker och senare kanske inse att det inte var för en själv. Så bara för att klargöra det nu, från och med nu kommer jag bara blogga på min gamla adress - hoppas ni hänger med mig tillbaka dit!

 

http://nouw.com/soufie

http://nouw.com/soufie

http://nouw.com/soufie

http://nouw.com/soufie

 

Sofie Råholm
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:

 

Tjej på snart 22 somrar. Studerar skönhet och drömmer om att skriva en bok. Gillar tatueringar, brunch, mysiga personer, glitter, sommar och att få skratta. Välkomna till mitt välorganiserade kaos.

 

Kontakt: sofieraholm@yahoo.co.uk

 

 Min instagram

Min gamla blogg
 

 

"Kod för att importera min blogg till Nouw: 4429857107"

 

Kategorier

Senaste kommentarer