ännu en mysig sommarkväll

29.06.2017 kl. 23:43Alltså mitt humör idag har varit något utöver det vanliga, har haft såna humörsvägningar. Skyller på pms. Har gråtit, varit arg som ett litet åskmoln men också varit hur glad som helst vissa stunder. Ibland känns det verkligen som om jag skulle vara instängd i en trettonårings kropp som just kommit in i puberteten. Får typ lust att smälla i dörrar och bli förbannad på den som ens ger mig en blick. Är det normalt för en vuxen kvinna på snart 22 år? Kanske jag bara har hög hormonhalt i kroppen? Är det därför vissa pojkar gillar att slåss och tar till knytnävarna av minsta lilla? Jag brukar himla med ögonen åt såna och tycka de är löjliga, men kanske de bara har för hög testosteronhalt?

Anyway tillbaka till mig - värsta är ju ändå skuldkänslorna, när det svänger igen och man blir medveten om att man betett sig som en liten pissråtta, då vill en bara sjunka genom jorden typ. (observera dock att jag inte alltid är sån här, största delen av tiden är jag ju rätt snäll men ibland blir jag helt crazy dazy)

Jaajaa nog om det. Trots mitt ostabila humör under dagen blev vår kväll hur mysig som helst. Det var ordentlig sommarvärme ute så vi gick på en promenad, plockade blommor, klappade på en random katt vi hittade bland buskarna och körde lite scooter. Är tillbaka i vasa nu och ska strax börja sova, har en rätt lång dag inplanerad imorgon så gäller att få lite sömn inatt. Hoppas allt är bra med er!Kärlek, Sofie


 

Sofie Råholm
Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver:
Så fin klänning!
Och jag känner såå igen mig i det du skriver om humörsvängningar, och att sen få skuldkänslor över hur man har betett sig, så jobbigt ibland ju.
Nicolina02.07.17 kl. 13:32
Tack!! Jaaa skuldkänslorna är verkligen de värsta:/
02.07.17 13:45
Så fina bilder. Härligt
Mami03.07.17 kl. 18:06
<3<3
03.07.17 19:44