paus från jobbet, pasta och ett nytt halsband

26.06.2017 kl. 16:39

Yo, hur är läget med er? Med mig är det riktigt prima, vi har lång hamnpaus idag i vasa så passade på att åka hem för några timmar. Har fixat med lite ett och annat, varit ute på en kort länk och as we speak sitter jag & käkar lite avocado pasta. Och ska strax ha en facetajm dejt med le boyfriend hade jag tänkt. Ska tillbaka om någon timme och vet ni, sedan har jag bara fyra resor fram och tillbaka mellan vasa och umeå före jag får ledigt en hel vecka. Pretty lyxigt, huh? Trivs hur bra som helst på jobbet men fasiken kommer nog bli skönt med några lediga dagar!

Ps. Hur fint är inte mitt nya halsband? Vi säljer de små "medaljongerna" i butiken och pga personalrabatt slog jag till. Tänkte först bara köpa ett "S" men tog sedan också ett "A" som gömmer sig där bakom, hehe. Tycker de är så himla fina och tycker tanken att ha något som symboliserar Anders är rätt mysig också.

Det var allt från mig för denna gång! Kärlek, Sofie

 

Sofie Råholm
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver:

 

Finlandssvensk tjej på snart 23 somrar. Studerar skönhet och drömmer om att skriva böcker. Gillar tatueringar, goda drinkar, sommar, glitter, att hänga med vänner och få skratta. Bloggar om allt och ingenting. Välkomna till mitt välorganiserade kaos.

 

Kontakt: sofieraholm@yahoo.co.uk

 

 Min instagram

Min gamla blogg
 

 

Kategorier

Senaste kommentarer