överraskningsfest och jakkejokilautta

25.06.2017 kl. 07:34

Fredagen före jag åkte iväg på jobb (känns som cirka hundra år sedan?!) så fixade jag ihop en överrasknings födelsedagsfest till fina julia hos mina föräldrar. Hon trodde då att vi bara skulle hänga hon & jag men istället bjöd jag in vårt kompisgäng, bakade en tårta och dekorerade köket med ananas tema, haha. 

Två screenshots av en video jag satt upp från snapchat när alla hoppade fram och överraskade julia, as you can see lyckades vi överraska henne rätt rejält. Världens gulligaste tjej <3
Efter några timmars snackande & spelande hemma hos mig vandrade vi ner till stan för att hoppa på jakkejokilautta. Min absoluta favorit bar i åbo om somrarna, älskar konceptet - en bar som kör runt i aura å och dessutom får man fasiken mat där? Man betalar en liten slant inträde och sedan får äta hur mycket grillad korv och ägg som helst, haha. Ps. kan vi ta en minut och kolla på anders skägg på denna bild? Haha vet inte vad det är för skugga som kommit där bakom men det ser ju verkligen helt tokigt ut, haha.

Både cava och öltorn beställdes in och vi hade det så himla bra. Det var hur varmt som helst ute och ja, helt enkelt en perfekt sommarkväll.

Efter jakejokilautta drog vi alla åt olika håll och jag & anders hamnade på skärgårdsbaren där Osku och hans bror var dj. Ravade loss på dansgolvet en stund tillsammans med emilia före vi började känna oss trötta och drog hem. Och ja förresten så här såg jag ut under kvällen! Jeansjacka och handväska från loppis, klänning från brandy melville och kängorna är dr.martens!

Till mina dr.martens matchade jag mina girl power strumpor från monki, love them!Kärlek, Sofie


 

Sofie Råholm
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:

 

Finlandssvensk tjej på snart 23 somrar. Studerar skönhet och drömmer om att skriva böcker. Gillar tatueringar, goda drinkar, sommar, glitter, att hänga med vänner och få skratta. Bloggar om allt och ingenting. Välkomna till mitt välorganiserade kaos.

 

Kontakt: sofieraholm@yahoo.co.uk

 

 Min instagram

Min gamla blogg
 

 

Kategorier

Senaste kommentarer