nästan en vecka sedan sist

24.06.2017 kl. 20:09

Nästan en vecka sedan sist och samtidigt som en massa hänt känns det som om tiden stått stilla. Väldigt ofta när någonting hemskt sker i världen slår det mig hur jäkla fnuttiga mina egna problem är. Visst man ska aldrig förminska känslor, varken sina egna eller andras, men kan inte låta bli att tänka hur bortskämd jag egentligen är. Jag skäms nästan litegrann - jag tar saker för givet och grejer som jag anser är självklara är sist och slutligen inte det. Livet är orättvist och klyschan "allt händer av en orsak" är ren bullshit. Jag vet inte ens vart jag vill komma med denna text, har så mycket i huvudet så. Ta hand om er, hela bunten, och era nära & kära <3

Annars då? Är just nu på min sjunde jobbdag av elva och det går faktiskt bra, rätt krävande eftersom det är så mycket nytt men är så glad att jag fick komma in i systemet före högsäsongen. Känns som om jag nu verkligen hinner lära mig allt utan att behöva stressa :-) Nu under midsommar helgen har vi också haft lite annorlunda jobbschema och stått rätt mycket i hamn så har haft möjlighet att sova hemma både igår och inatt. Så härligt, le boyfriend har också varit här i helg så varit mysigt att få umgås lite med honom också fast det inte handlat om så många timmar. 

Hoppas allt är bra med er!


Kärlek, Sofie

 

Sofie Råholm
Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:
Du e så himla fin Sofie
Daniella25.06.17 kl. 13:16
tack snälla du<3kramis
25.06.17 18:59

 

Finlandssvensk tjej på snart 23 somrar. Studerar skönhet och drömmer om att skriva böcker. Gillar tatueringar, goda drinkar, sommar, glitter, att hänga med vänner och få skratta. Bloggar om allt och ingenting. Välkomna till mitt välorganiserade kaos.

 

Kontakt: sofieraholm@yahoo.co.uk

 

 Min instagram

Min gamla blogg
 

 

Kategorier

Senaste kommentarer