en helg fullspäckad med guldkorn

18.06.2017 kl. 09:56Hej! Världens sämsta update här, har carpat sommaren för fullt vilket lett till att det stått lite tomt här på senaste. Men i varje fall, i fredags tidigt på morgonen åkte jag och Anders till Åbo för en liten mini semester. (eller okej, han skrev en tent på fredagen men efter det var det semester all the way). Och vilken helg vi haft. Så himla perfekt. Hunnit med både födelsedagsfirande, ikea besök, middag ute och bio. Vi var och kollade den nya Pirates of the Carribean filmen och måste säga att den var riktigt jäkla bra, tips: om ni ser den, kolla klart de långa eftertexterna eftersom det kommer en scen efter dem också! You are welcome.

Åbo, åbo, åbo. En stad som länge inte känts som min, redan före jag flyttade till vasa kände jag att detta inte var min stad längre och under mitt gulisår utvecklade jag någonslags avsky mot åbo. Det senaste året har det bara varit en stad där min familj och en stor del av mina vänner bor. Anders studiestad. Men i helgen var det som om någonting hände. Det var som om åbo charmade omkull mig, blev kär i staden igen och tanken att flytta dit nästa år känns faktiskt rätt så bra. Sist och slutligen är det ju bara en stad - några gator, hus och en åstrand. Är ju inte som om jag tänker låta något sånt begränsa mig på något sätt.

Oh well snart ska vi hoppa i bilen och köra tillbaka upp till pampas, och vet ni vad? Ikväll ska jag faktiskt på mitt första jobbpass. Tror inte jag nämnt det här men har alltså fått jobb på wasaline och nu blire tio jobbdagar till sjöss. SÅ NERVÖST. Men månne det inte går bra. Så med andra ord kommer jag knappast uppdatera så mycket här de kommande dagarna, men har ett par inlägg på lager som kommer upp när jag är hemma och ledig igen :-)Kärlek, Sofie

 

Sofie Råholm
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver: