blomträdgårdar, sudoku och spakväll

Publicerad 14.06.2017 kl. 14:06


 


Halloj! Så denna vecka hänger jag i pedersöre eller jaa, kom hit på söndagkväll och stannar tills imorgon. Och i övermorgon åker jag till ååååbo. Gud vad jag är taggad. Känns som om det var cirka hundra år sedan sist, vilket nästan stämmer, så är verkligen hur pepp som helst. Redan planerat ut mina outfits och hela köret inför helgen. Visst ibland spyr jag ju galla över staden men kan ju inte förneka att åbo säkert är den finaste sommarstaden. Håller tummarna för många plusgrader och sol.

Nåmen tillbaka till pedersöre. Vad har jag pysslat med de senaste dagarna? Jo, gått på promenader, varit till en fin blomträdgård, löst sudoku i solen, käkat kycklingnuggets på korv görans och så hade vi faktiskt spa kväll med A igår. Vi gick verkligen all in med både ansiktsmask och fotbad, haha. Rätt så mysigt. Känner mig verkligen som en liten skogsmulle här uppe, men på ett sätt har det ju sin charm också.Kärlek, Sofie

 

Sofie Råholm
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver:

 

Tjej på snart 22 somrar. Studerar skönhet och drömmer om att skriva en bok. Gillar tatueringar, brunch, mysiga personer, glitter, sommar och att få skratta. Välkomna till mitt välorganiserade kaos.

 

Kontakt: sofieraholm@yahoo.co.uk

 

 Min instagram

Min gamla blogg
 

 

"Kod för att importera min blogg till Nouw: 4429857107"

 

Kategorier

Senaste kommentarer