en lugnare helg och lyx frukost

11.06.2017 kl. 15:12

Hej, hur är läget med er? Har ni haft en fin helg?

Min helg har varit rätt så lugn, Anders har känt sig lite små flunssig och jag har varit lite sliten och oroat mig över allt & ingenting så vi har mest försökt varva ner. Hatar att mitt huvud ska vara så upp och ner ibland, har mått så bra den senaste tiden och knappt känt av någon ångest de senaste veckorna men nu under helgen är det som en bomb exploderat och jag går runt och funderar på allt. Vrider och vänder på varenda minsta lilla tanke som dyker upp i huvudet, analyserar och oroar mig. 

Nåmen i varje fall, igår startade vi vår lördag på mysigaste sätt - nämligen med frukost på 1h+kök. När jag slutade på teatern fick jag bland annat ett presentkort dit värt frukost för två, så bestämde att bjuda Anders med. Vi båda tog deras "start me up" frukostpaket som då var två bröd med diverse pålägg, yogurt & bär, och sedan valfri juice och kaffe. Förutom att brödkanterna var lite skarpa så var det hur gott som helst måste jag säga. 

Idag har vi inte gjort så mycket annat än att städa min lägis, fick inte gjort det i fredags som jag hade planerat, och nu till näst ska jag hoppa i bilen för att handla lite lunch till oss. Kärlek, Sofie

 

Sofie Råholm
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:

 

Finlandssvensk tjej på snart 23 somrar. Studerar skönhet och drömmer om att skriva böcker. Gillar tatueringar, goda drinkar, sommar, glitter, att hänga med vänner och få skratta. Bloggar om allt och ingenting. Välkomna till mitt välorganiserade kaos.

 

Kontakt: sofieraholm@yahoo.co.uk

 

 Min instagram

Min gamla blogg
 

 

Kategorier

Senaste kommentarer