fredagsplaner: städning, mys och tacos

Publicerad 09.06.2017 kl. 13:06

Godmorgon bloggisen! Ja, jag inser nu att det kanske är lite försent för att skriva "godmorgon" - meen jag steg faktiskt upp först närmare tolv idag och åt just frukost i sängen så det känns som morgon för mig iallafall. Anyway idag är det fredag och jag har städdag, än så länge har bara fått bytt mina sängkläder och satt på en tvättmaskin, men ska strax sätta igång ordentligt. Annars har jag inte så mycket inplanerat idag, ska kanske till stan en sväng och ikväll kommer Anders hit. Så gusigt! Och då ska vi käka tacos till middag, bästa kombon ju.

Btw, just nu bloggar jag bara om min vardag känns det som, så har ni några önskemål vad ni vill att jag ska ta upp? Kan vara vad som helst :-)Kärlek, Sofie

 

Sofie Råholm
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:

 

Tjej på snart 22 somrar. Studerar skönhet och drömmer om att skriva en bok. Gillar tatueringar, brunch, mysiga personer, glitter, sommar och att få skratta. Välkomna till mitt välorganiserade kaos.

 

Kontakt: sofieraholm@yahoo.co.uk

 

 Min instagram

Min gamla blogg
 

 

"Kod för att importera min blogg till Nouw: 4429857107"

 

Kategorier

Senaste kommentarer