365 dagar sedan jag frågade chans på dig

07.06.2017 kl. 15:39

Så igår hade jag och denna snygging våran första årsdag, crazy bananas. Så knäppt för på ett sätt känns det som om vi varit tillsammans cirka hundra år men på samma gång går jag fortfarande runt så jäkla nykär största delen av tiden och tänker på honom som min "nya kille". Vet inte ens vad jag ska skriva nu, har försökt ett par gånger skriva ett vettigt stycke här men hur jag än försöker blir det bara sådär smörigt gulligull och låter väl som om jag romantiserar allt. Men jag kan säga att vi har det så himla bra. Jag känner mig så trygg och älskad med honom, sättet han ser på mig går inte ens att beskriva och jag har aldrig träffat någon som förstår mig lika bra som han gör. Vi är kanske varandras motsatser, han är lugnet och jag är stormen men vi kompletterar varandra så bra. 

Vi började kvällen på fäbodas där vi åt jäkligt goda hamburgare! REKOMMENDERAR. Efteråt berättade Anders att han hade en liten överraskning till mig och jag hade faktiskt mina gissningar att han hade fixat efterrätt eftersom jag hade varit portad till köket dagen före.

Och ja, jag gissade rätt men hans överraskning var så mycket mer än bara efterrätt. Vi körde ut till ett par klippor där han överraskade mig med picknick i bilen med en massa kuddar och täcken - i en väska hade han även med sig en termos med kaffe och en keylime pie som han själv då hade bakat. Inte nog med det fick jag även rosor och presenter, kände mig verkligen som världens mest bortskämda unge just då, haha. Och då hade vi kommit överrens om att inte ge varandra något stort denna dag, såklart gick han ju och bröt vår regel. Men tänker verkligen inte klaga, hade världens mysigaste kväll och kan inte tänka mig ett bättre sätt att fira vårt första år tillsammans.
Kärlek, Sofie

 

Sofie Råholm
Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:
Grattis på Er 1 års dag. Vilken guldklimp du träffat. Var rädd om varandra❤️❤️❤️
Anonymous08.06.17 kl. 12:41
Tack!!<3
08.06.17 16:35
men hur fint?!
Danielas Dagbok11.06.17 kl. 23:15
Ja verkligen! Blev ju nog lite rörd av hur fint han fixat!
12.06.17 12:41

 

Finlandssvensk tjej på snart 23 somrar. Studerar skönhet och drömmer om att skriva böcker. Gillar tatueringar, goda drinkar, sommar, glitter, att hänga med vänner och få skratta. Bloggar om allt och ingenting. Välkomna till mitt välorganiserade kaos.

 

Kontakt: sofieraholm@yahoo.co.uk

 

 Min instagram

Min gamla blogg
 

 

Kategorier

Senaste kommentarer