stugmys, vin och netflix

06.06.2017 kl. 16:46

På söndag kväll bestämde jag och Anders att umgås lite på tumis så vi körde ut till deras stuga. Måste bara berätta om vad som hände när vi körde dit, världens största älg sprang ut på vägen framför bilen vår (eller okej, kanske tio meter framför oss) men gud vad det kändes nära. Tror jag aldrig sett en så stor älg, slog ju en verkligen hur hemskt det skulle vara att krocka med ett sådant djur när man kör fort.. Ush, lite obehagligt nog. Men iallafall tillbaka till stugan, tycker det är så himla fint där. De har varken el eller rinnande vatten så det ger ju verkligen en ordentligen stug feelis, så mysigt.

Haha min outfit var on point..Vi drack vin trippar, som jag hade köpt hem från Spanien. Köpte rätt mycket utav dem eftersom jag älskar konceptet med de små förpackningarna och dessutom var de ju så himla billiga. Och goda! Vi hade också med rester av helgens smörgåstårta, chips och korv som vi hade planerat att grilla, men vi blev så mätta på allt annat så slutade med att vi struntade i korven.

Ser ni hur mysigt vi hade det? Vi kollade på Madagascar 2 och även lite på "One love" konserten i Manchester. Så himla fint att se all kärlek. Kan inte förstå vad som hänt med världen de senaste veckorna, först attacken i manchester och nu i london? Eller överlag, inte bara de senaste veckorna utan de senaste åren har det varit så otroligt många attacker.. Mina tankar går ut alla som blivit drabbade på ett eller annat sätt.Kärlek, Sofie
 

Sofie Råholm
Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:
villalivet är såååå mysigt!!
Felicia09.06.17 kl. 13:30
jaaa men verkligen!!!<3
09.06.17 17:13

 

Finlandssvensk tjej på snart 23 somrar. Studerar skönhet och drömmer om att skriva böcker. Gillar tatueringar, goda drinkar, sommar, glitter, att hänga med vänner och få skratta. Bloggar om allt och ingenting. Välkomna till mitt välorganiserade kaos.

 

Kontakt: sofieraholm@yahoo.co.uk

 

 Min instagram

Min gamla blogg
 

 

Kategorier

Senaste kommentarer