tillbaka efter en helvetes flunssa

05.06.2017 kl. 15:01

Ursäkta för min fråvaro här, skyller på min förkylning & feber som slog ner från ingenstans i fredags. Men nu börjar jag känna mig mänsklig igen och nästan så gott som frisk om man bortser från en täppt näsa & lite hosta, så tänkte att vi kan ta ett titt på vad jag pysslat med de senaste dagarna. Hunnit med rätt mycket trots att jag inte mått helt hundra!

Så vi kan ju börja från lördagen - en mycket feslig sådan eftersom Anders lillasyster tog studenten. Hur fint blev inte vårt paket till henne? Kan ju avslöja att vi hade köpt ett par ursnygga nike sneakers till henne som hon suktat efter de senaste månaderna. Vem är bästa brorsan och wnb "sister-in-law", huh?

Så på lördagen blev det då både studentdimission och sedan fest hos familjen H. Tycker hela dagen blev riktigt lyckad och som vanligt var ju nog min favorit del all god mat & tårta, herregud vad jag åt. Dock steg bara min feber under dagen och blev så slutkörd så energin räckte inte till att vara med på hela festen, tyvärr.

På lördagkväll var jag egentligen på väg på villafest till Amandas, men pga av febern tog jag det mogna (och enda rätta) beslutet att bli hemma istället. Super synd eftersom jag verkligen taggat till i cirka två veckor inför denna kväll, vi körde ju förra sommaren villafest hos Amanda samma helg och med samma gäng och det var utan tvekan en av sommarens roligaste kvällar så sög ju att missa det i år. Men men det kommer flera fester. Hade det istället rätt så gosigt med Anders. Vi käkade smörgåstårta och kollade film.

Igår var jag äntligen feberfri och kände mig mycket piggare, halleluja, så då var vi på ännu ett par studentfester :-)

Min söndagskväll tillbringades ute i skogen med min kärlek, kommer upp ett eget inlägg gällande det senare!Kärlek, Sofie

 
Sofie Råholm
Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver:
Älskar att komma in på din blogg och se att du har skrivit ett nytt inlägg, du har blivit en av mina favoritbloggare! :)
Daniela05.06.17 kl. 20:56
TACK SÅ MYCKET!! Gud va glad jag blir av att höra det<3 kram
05.06.17 21:28

 

Finlandssvensk tjej på snart 23 somrar. Studerar skönhet och drömmer om att skriva böcker. Gillar tatueringar, goda drinkar, sommar, glitter, att hänga med vänner och få skratta. Bloggar om allt och ingenting. Välkomna till mitt välorganiserade kaos.

 

Kontakt: sofieraholm@yahoo.co.uk

 

 Min instagram

Min gamla blogg
 

 

Kategorier

Senaste kommentarer