häng med på min finfina torsdag

02.06.2017 kl. 22:04

Så tänkte att vi kan ta ett titt på min torsdag som var ytterst mysig, vi börjar från morgonen. Klockan tio ringde mitt alarm och jag var verkligen så trött men på något sätt lyckades jag kravla mig upp ur sängen utan att snooza en enda gång!

Till tolv körde jag in till stan och gud, vad härligt att staden börjat bli grön. Nu är det bara att vänta på värmen.

Mötte upp fina Celine och Julli i stan. Vi käkade lunch på sweet vaasa och snackade om viktiga saker såsom intressanta dokumentärer på netflix, sexuella övergrepp, hajar, träningshets osv osv. Jag åt en wrap med kyckling och drack till det lemonad med fläder. KANSKE VÄRLDENS GODASTE DRYCK, OKEJ?!

Efter lunchen var jag till wasa teater för att lämna in min nyckel, hämta några papper och kramkalasa. Hade planerat att bara vara där en snabbis men såklart slutade med att jag blev där i över två timmar och babblade på, haha. Hejdå fina rosa hus, kommer inte ta länge före vi syns igen! <3

Körde hem, packade fyra väskor och satte mig i bilen igen. Brukar vara rätt duktig att packa lätt men inte igår, så blire när man är lite stressad och har klädångest. Ska bara vara borta knappt en vecka men ser ju ut som om jag typ ska flytta för en månad.

Så vad blev min destination denna gång då? Pedersöre ofcourse, till min pojkvän. Vi var ute på en promenad i skogen och snackade om viktiga saker (i princip samma ämnen jag hann beta igenom på lunchen med tjejerna, förutom med Anders blev det mer hajsnack och såklart alien snack, har inte lyckats få den filmen ur huvudet ännu...).

Jag hade också med lite presenter till honom från Spanien. Bland annat en cool t-skjorta och denna snygga skjorta med små hawaii tjejer. Tycker den var så snygg och till min stora glädje verkade han gilla den nästan ännu mer. 

Får ju inte glömma - köpte en menskopp under torsdagen också. SpÄnANdeeee. Har nog lite svårigheter att få den på plats så jag inte ska känna av den, men enligt damen på apoteket tar det en tid före man blir bekväm och lär sig tekniken! Så det är bara att öva, öva, öva. Hoppas verkligen jag och denna lilla silikonkopp ska komma bra överens, förutom att det är snällare mot både plånboken och miljön, så tror jag min kropp skulle må bättre med detta alternativ!

Avslutar med denna bild, det är så himla fint här uppe. Blir ju aldrig mörkt på nätterna nu om somrarna. Liksom tog denna bild lite efter elva igår. Döfint ju.Kärlek, Sofie

 

Sofie Råholm
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:

 

Finlandssvensk tjej på snart 23 somrar. Studerar skönhet och drömmer om att skriva böcker. Gillar tatueringar, goda drinkar, sommar, glitter, att hänga med vänner och få skratta. Bloggar om allt och ingenting. Välkomna till mitt välorganiserade kaos.

 

Kontakt: sofieraholm@yahoo.co.uk

 

 Min instagram

Min gamla blogg
 

 

Kategorier

Senaste kommentarer