bitter-sofie är i farten, hejhej

02.06.2017 kl. 21:11

Min mood just nu.

Så om någon här blir lätt provocerad av folk som klagar över små saker så kan jag råda er att sluta läsa NU, för jag tänker klaga som bara den. Yes, kickstartade igång juni med både snö och en förkylning, som kom från ingenstans? Fattar nada, mådde prima igår och idag vaknade jag upp med svullen hals. Småsket i det och körde på som vanligt - var ute på några ärenden, hjälpte till att dekorera tårtorna inför morgondagens studentfest och städade lite, meeen det var kanske inte det smartaste för nu har jag feber också. Urg. Som tur har jag killen här som tar hand om mig och vi har värsta sjukstugan på G. Dricker varm saft, knarkar i mig tabletter, tar vitaminshots och sköljer näsan med saltvatten. Jag ska kicka denna förkylnings ass!

Men det är ju bara så himla synd för har SÅ mycket kul inplanerat för de kommande dagarna och nu känns det ju som om jag måste ta allt i slow motion om jag vill bli frisk någongång? 

Jaajaa hoppas läget är bättre med er iallafall. Mvh. Bitter-sofie
 

Sofie Råholm
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver:

 

Finlandssvensk tjej på snart 23 somrar. Studerar skönhet och drömmer om att skriva böcker. Gillar tatueringar, goda drinkar, sommar, glitter, att hänga med vänner och få skratta. Bloggar om allt och ingenting. Välkomna till mitt välorganiserade kaos.

 

Kontakt: sofieraholm@yahoo.co.uk

 

 Min instagram

Min gamla blogg
 

 

Kategorier

Senaste kommentarer