sommarklänning, slitna jeans och vans

01.06.2017 kl. 23:06

Så dagens look: klänning från zara, jeans från bikbok (eller gina, orkar inte kolla nu!), kappa från h&m (köpt för två somrar sen and lööööve it) och tygkass från wasa teater. Och skor från vans, haha. Känns nästan onödigt att skriva ut eftersom det är nästan de enda skorna jag går runt i. På högstadiet var det converse all the way, hade säkert sex par i olika färger, men sedan under gymnasiet bytte jag ut dem till vans, hehe. 

Har idag haft en perfekt dag fylld med skratt och fina stunder, så härligt att få umgås med nära & kära när man varit borta en stund. As we speak ligger jag i sängen medan Anders sitter och pluggar lite men strax ska vi nog bädda ner oss i sängen. Tror det blir lite netflix, vi har planerat att börja kolla en ny dokumentär serie, och sedan blire läggdags.

Hoppas ni haft en fin dag! <3Kärlek, Sofie

 

Sofie Råholm
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver:

 

Finlandssvensk tjej på snart 23 somrar. Studerar skönhet och drömmer om att skriva böcker. Gillar tatueringar, goda drinkar, sommar, glitter, att hänga med vänner och få skratta. Bloggar om allt och ingenting. Välkomna till mitt välorganiserade kaos.

 

Kontakt: sofieraholm@yahoo.co.uk

 

 Min instagram

Min gamla blogg
 

 

Kategorier

Senaste kommentarer