nachos till frukost, hajar och fullspäckad dag

01.06.2017 kl. 11:19

Gud vad trött jag är idag, känner mig lite som en zoombie. Oh well sitter nu och äter nachos i sängen (det var oskämtat det enda ätbara jag hade hemma, haha) och kollar på en dokumentär om hajar på netflix. Funny fact about me: jag är så fascinerad av hajar. Har varit det så länge jag kan minnas, visst är livrädd för dem på samma gång, men det är något så fascinerande och mystiskt över dem. Det finns ju såna där turist attraktioner där man kan åka ut med båtar och titta på hajar i havet medan man är innne i en bur, ni vet? Det var typ min största dröm att få göra när jag var lite yngre men som tur har jag blivit lite vettigare med åren. Dom lockar ju hajarna med mat på båten och åker inte ens långt utanför stränderna, så dessa attraktioner lockar ju hajarna närmare stränderna eftersom de vet att de får mat där. Vilket sätter både människor och hajarna i fara! 

Okej slutsnackat om det, alla är kanske inte så intresserade av hajar, haha. Ska nu iväg till stan, har en fullspäckad dag framför mig, men kameran hänger med! Tänkte köra med ett min dag i bilder inlägg, så titta in här senare.

Ta hand om er.Kärlek, Sofie

 

Sofie Råholm
Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:
Härlig blogg, kram! :)
La Dolce Musica01.06.17 kl. 13:37
Tack!! Kramis
01.06.17 14:21

 

Finlandssvensk tjej på snart 23 somrar. Studerar skönhet och drömmer om att skriva böcker. Gillar tatueringar, goda drinkar, sommar, glitter, att hänga med vänner och få skratta. Bloggar om allt och ingenting. Välkomna till mitt välorganiserade kaos.

 

Kontakt: sofieraholm@yahoo.co.uk

 

 Min instagram

Min gamla blogg
 

 

Kategorier

Senaste kommentarer