en sista dag i södern

30.05.2017 kl. 20:43Blandade bilder från veckan som gått.

Saldot från denna semester: solbränd hud, några sommarplagg rikare och ett lite mer avslappnat sinne. Jajamen min semester vecka börjar närma sig sitt slut, imorgon på morgonen kör pappa mig till flygplatsen och så är det hemgång till finland som gäller. Men mig stör det inte, har så himla mycket kul inplanerat för den kommande tiden så det kommer nog bli super bra. Håller tummarna bara att värmen ska komma till finland också, har varit så skönt med en stekande sol och all d-vitamin. Vi konstaterade också att vi inte bråkat/tjafsat en enda gång under denna resa - enligt mig är det för att jag varit så snäll men pappa säger att det är han som varit den snälla, oh well vi båda två har väl varit det då. 

Iallafall min sista dag tillbringades på stranden och nu ska vi gå ut och äta. Kärlek, Sofie
 

Sofie Råholm
Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:
Gud va avis jag blir!! Jag som ÄLSKAR spanien och mer än gärna sku va all ledig tid där!!
Gammal bekant31.05.17 kl. 18:02
jaaa det är verkligen härligt där!! vad kul att du också gillar stället:) kramis
31.05.17 18:52
Härliga bilder! :)
Daniela31.05.17 kl. 19:46
TACK!!:)
01.06.17 10:05

 

Finlandssvensk tjej på snart 23 somrar. Studerar skönhet och drömmer om att skriva böcker. Gillar tatueringar, goda drinkar, sommar, glitter, att hänga med vänner och få skratta. Bloggar om allt och ingenting. Välkomna till mitt välorganiserade kaos.

 

Kontakt: sofieraholm@yahoo.co.uk

 

 Min instagram

Min gamla blogg
 

 

Kategorier

Senaste kommentarer