en trevlig måndagskväll

29.05.2017 kl. 21:52

 
Halloj! Har haft en mysig kväll här borta. Kvart före sju fick jag för mig att ta ett dopp i poolen så snabbt som attan tog jag min handduk och sprang ner för trapporna. Simmade ett par längder och prick sju var jag tillbaka uppe i lägenheten för att facetajma med le boyfriend. Gud vad jag saknar honom förresten. Åtta dagar sedan vi sågs, en vecka brukar gå hur bra som helst (eller ska väl inte överdriva, inte kanske "hur bra som helst" men hyfsat bra, ni vet?) men när det går över en vecka börjar de bli lite små jobbigt. Blir som en liten klump i magen och varenda liten cell i mig skriker efter honom. Men vet ni? När jag kommer tillbaka till finland ska jag tillbringa en hel vecka hos honom. Najs af. 

Nu ikväll har vi grillat till middag och tagit selfies - lite bittert att pappa är cirka hundra gånger brunare än mig utan att ens anstränga sig. Men man får ju vara glad över det lilla, som tur har jag ändå ärvt mer av hans mörka pigment än min mammas röda, haha. Efter middag grillade vi också marshmallows till efterrätt. GOTTTTT.

Kärlek, Sofie

 

Sofie Råholm
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:

 

Finlandssvensk tjej på snart 23 somrar. Studerar skönhet och drömmer om att skriva böcker. Gillar tatueringar, goda drinkar, sommar, glitter, att hänga med vänner och få skratta. Bloggar om allt och ingenting. Välkomna till mitt välorganiserade kaos.

 

Kontakt: sofieraholm@yahoo.co.uk

 

 Min instagram

Min gamla blogg
 

 

Kategorier

Senaste kommentarer