regn, åska och lite hemlängtan

Publicerad 29.05.2017 kl. 13:26

Hej gänget, hur är läget med er?

Här i spanien rullar det på som vanligt, idag regnar det dock och åskar lite? Rätt skönt ändå, har en mensvärk från helvetet så nu behöver jag inte ha dåligt samvete över att gosa inne hela dagen framför tv:n, haha. Nej, men ska nog ta mig ut vid något tillfälle, har nämligen lovat pappa att gå till butiken och handla lite mat medan han är och golfar. Har verkligen blivit bekväm här borta, känns som om jag varit här i cirka hundra år men idag är ju faktiskt näst sista dagen för min del. Rätt skönt på sitt sätt, eftersom en har nog lite hemlängtan och med hemlängtan syftar jag inte på mina fyrtiokvadratmeter i dragnäsbäck, utan på allt det där andra. För mig är hem inte en plats, utan mer som en känsla och trygghet. Jaajaa, slutflummat för denna gång. Ta hand om er! <3


Kärlek, Sofie
 

Sofie Råholm
Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:
Vilken fin badring! :)
Daniela30.05.17 kl. 08:16
Jaaa eller hur:))
30.05.17 10:56

 

Tjej på snart 22 somrar. Studerar skönhet och drömmer om att skriva en bok. Gillar tatueringar, brunch, mysiga personer, glitter, sommar och att få skratta. Välkomna till mitt välorganiserade kaos.

 

Kontakt: sofieraholm@yahoo.co.uk

 

 Min instagram

Min gamla blogg
 

 

"Kod för att importera min blogg till Nouw: 4429857107"

 

Kategorier

Senaste kommentarer