promenad längs vattnet, glass & wnb tapas

Publicerad 27.05.2017 kl. 20:01

 
Hej fina ni, har ni haft en fin lördag? Det har jag iallafall haft, har hängt största delen av dagen med mig själv. Kvalitetstid med pappa är ju greajt men idag hade jag lust att bara vara själv. Har promenerat längs stranden hur långt som helst, doppat fötterna i havet och ätit glass. Brukar ju oftast vara här på hösten men under dessa dagar har jag märkt att det nästan är bättre nu i slutet av våren eftersom det är mycket grönare ute, på hösten är ju allt så himla torrt. Tydligen ska det vara som grönast i slutet av april? Oh well. Har just käkat lite wannabe tapas as you can see på bilden, sooo gooood, och nu resten av kvällen har jag inget speciellt inplanerat. Funderar att sätta mig på terassen en stund med en bok och så ska jag säkert fajstajma me le boyfriend.Kärlek, Sofie
 

Sofie Råholm
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:

 

Tjej på snart 22 somrar. Studerar skönhet och drömmer om att skriva en bok. Gillar tatueringar, brunch, mysiga personer, glitter, sommar och att få skratta. Välkomna till mitt välorganiserade kaos.

 

Kontakt: sofieraholm@yahoo.co.uk

 

 Min instagram

Min gamla blogg
 

 

"Kod för att importera min blogg till Nouw: 4429857107"

 

Kategorier

Senaste kommentarer