min fredag i bilder

26.05.2017 kl. 22:00

Idag äre fredag så vad passar bättre då än ett "min dag i bilder" inlägg? Häng på vetja! Vaknade imorse vid halv nio och kickstartade dagen med ett litet träningspass ute på terassen. Efteråt blev det en frukost deluxe. Färdigpressad apelsinjuice, smoothie och smörgåsar :-)

Sedan fixade vi oss klara för dagen och jag hade på min nya virkade topp från Stradivarius. SÅ fin!

Blev en sväng via fredagsmarknaden. Köpte lite frukt men annars gick vi bara runt och tittade, det är ju i princip alltid samma grejer där men det är ju rätt kul att gå runt och kolla ändå.

Vi käkade lunch hemma i lägisen i form av sallad med broccoli, jordgubbar och räkor stekta i vitlök. GOTT.

Efteråt flöt jag runt i poolen en stund i min donits ring som jag hittade på primark (!!!) igår. Hade med en bok som sällskap så det var riktigt mysigt.

Efter ett par timmar i solen tog jag och fixade mig klar inför kvällen. Sminkade över min småbrända näsa och passade på att ta lite selfies. Har knappt haft smink på mig under hela resan så kul att känna sig lite extra uppiffad.

Blev middag på "svensken på hörnet" - haha klassiker. Men det var faktiskt riktigt gott, och det är ju väldigt förmånligt också. För elva euro får man då trerättersmiddag plus en stor öl eller en halv liter vin. Själv åt jag räkor till förrätt, sedan grillbiff med pommes och till efterrätt bananasplit. 

Så det där var min fredag, en riktigt lyckad dag här nere i södern. Efter middagen facetajmade jag med le boyfriend och sedan har jag kollat på Gladiatorerna. Haha det var typ min dröm att få vara med i när jag var yngre, tyckte det var så himla coolt. I dagens läge? Well, tycker det ännu är coolt men skulle nog vara tvungen att träna som en liten galning för att klara av det. Hoppas ni alla har haft en fin fredag!Kärlek, Sofie
 

Sofie Råholm
Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:
Härliga, färgstarka bilder
Anonymous27.05.17 kl. 09:57
Tack! Kul att du gillar:)
27.05.17 10:28

 

Finlandssvensk tjej på snart 23 somrar. Studerar skönhet och drömmer om att skriva böcker. Gillar tatueringar, goda drinkar, sommar, glitter, att hänga med vänner och få skratta. Bloggar om allt och ingenting. Välkomna till mitt välorganiserade kaos.

 

Kontakt: sofieraholm@yahoo.co.uk

 

 Min instagram

Min gamla blogg
 

 

Kategorier

Senaste kommentarer