träningsdejt, städa & packa

Publicerad 23.05.2017 kl. 08:56

Godmorgon gänget! Nu har jag ju bloggat här på ratata i cirka två veckor och jag måste säga att jag trivs så himla bra, så kul dessutom att jag imorse var den tredje mest lästa bloggen på sajten. TACK! Om det är något speciellt ni vill att jag ska skriva om så är det bara att hojta till. Anyways kickstartade denna tisdag med en dunder frulle och som bäst kollar jag ett avsnitt av o.c. Klockan tio har jag en träningsdejt inprickad med Julli - vi ska och springa en sväng till gerbyberget. Annars har jag inte allt för mycket inplanerat för idag, ska städa & packa det sista och sedan hoppa på ett tåg till huvudstaden för inatt flyger jag till värmen. Så härligt.Kärlek, Sofie

Sofie Råholm
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:

 

Tjej på snart 22 somrar. Studerar skönhet och drömmer om att skriva en bok. Gillar tatueringar, brunch, mysiga personer, glitter, sommar och att få skratta. Välkomna till mitt välorganiserade kaos.

 

Kontakt: sofieraholm@yahoo.co.uk

 

 Min instagram

Min gamla blogg
 

 

"Kod för att importera min blogg till Nouw: 4429857107"

 

Kategorier

Senaste kommentarer