en bättre måndag

22.05.2017 kl. 15:34Idag är en bra måndag. Hängt största delen av dagen i skolan - haft både handledning gällande examensarbete med min lärare och sedan fixat undan en deadline. Bara en kvar nu före sommaren!! Efteråt vandrade jag ner till stan, köpte årets första glassboll (!!!) och var till bibban. Och vet ni, jag lånade riktiga böcker - alltså inte kurslitteratur eller annan skolrelaterad litteratur utan riktiga böcker. Romaner. Som jag kan läsa i en solstol i spanien. Så härlig känsla, vet seriöst inte när jag senast skulle gjort det.

Ligger nu i sängen och har gett mig själv lov att slappa någon timme framför netflix. På kvällens schema står det packning, tvättning och kanske lite träning om jag orkar. Iallafall en promenix eller lite yoga. Vad har ni gjort idag? Har ni haft en fin måndag?Kärlek, Sofie
 

Sofie Råholm
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:

 

Finlandssvensk tjej på snart 23 somrar. Studerar skönhet och drömmer om att skriva böcker. Gillar tatueringar, goda drinkar, sommar, glitter, att hänga med vänner och få skratta. Bloggar om allt och ingenting. Välkomna till mitt välorganiserade kaos.

 

Kontakt: sofieraholm@yahoo.co.uk

 

 Min instagram

Min gamla blogg
 

 

Kategorier

Senaste kommentarer