helgen genom iphonelinsen

21.05.2017 kl. 14:04

Helgen börjar närma sig sitt slut så tänkte att vi kan ta en titt på vad jag pysslat med genom iphone linsen! På fredagen kom då Anders hit och vår kväll bestod av middag, en promenad och nattcruising med glasspaus på bk. Jag stod för middagen så det blev ungsbakad lax & grönsaker, vitlöksbröd och en sås till. Tips till alla vasabor - smarket i gerby har väldigt ofta super bra pris på lax. Denna gång fick jag en ordentlig bit för två för bara fyra euro, thats pretty good huh?

Lördagen kickstartade vi med en dunder brunch hemma hos Celine med ett gäng vänner. Vi hade allt från frukt och smoothie bowls till bacon och mimosa. Kan inte tänka mig en bättre aktivitet på en lördag, jag menar - massor av god mat och härliga människor. 10/10.

På kvällen bjöd Anders mig på dejt, nämligen på bio. Vi var och kollade Alien -  Covenant och jaa, vad ska jag säga. Anders hade då tjatat rätt länge på att han vill se den men jag har varit rätt svår övertalad eftersom a) jag hatar alien filmer, tycker de oftast är löjliga och b) jag har inte sett de tidigare filmerna men igår gick jag nu med på att se den trots allt. Så vad tyckte jag? Vi kan ju börja med att när vi kommer in till bion och ska visa våra biljetter ser jag att det står "skräck" som kategori under filmen. Jag hatar att se skräckfilmer på bio så jag blir ju genast små stressad och säger till Anders "vadå skräck? du sa ju att det inte är en skräckfilm???", men som tur kommer då biljettkillen till Anders undsättning och lugnar ner mig med orden "Nej, jag har sett den och den är inte alls skrämmande, du klarar det nog". 

Gud så fel han hade. Halva filmen satt jag på nålar och gömde mig bakom Anders händer, haha. Den var väldigt läskig och väldigt rå men skulle nog ljuga om jag sa att den inte var bra. Väldigt spännande och välgjord, dock skulle det kanske varit helt smart att kolla trailern eller läst på lite om filmen före så jag skulle kunna förberett mig lite mentalt, haha. 

Efter filmen var vi båda helt utmattade av allt adrealin och typ lite illamående (?) så vi bestämde att möta upp ett par av mina vänner för att komma på andra tankar. Drack ett glas vin och kollade hockeyn, samt snackade om allt mellan himmel & jord någon timme före det var dags att åka hem & sova. 

Idag, söndag, sov vi ut till elva och sedan stekte jag bananplättar till frukost som vi åt framför "Moana". Haha japp jag kollade den ju redan en gång tidigare i veckan men ville att Anders också skulle se den eftersom jag visste att han skulle älska hur den var animerad med alla fina färger osv. Och ja, jag hade rätt där. Annars då? Vi har inga storslagna planer för idag, vi funderar lite på att köra till gerbyberget & springa där och sedan bara slappa här hemma tills det blir dags för Anders att köra hem. Hoppas ni alla har haft en fin helg!


Kärlek, Sofie
 

Sofie Råholm
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:

 

Finlandssvensk tjej på snart 23 somrar. Studerar skönhet och drömmer om att skriva böcker. Gillar tatueringar, goda drinkar, sommar, glitter, att hänga med vänner och få skratta. Bloggar om allt och ingenting. Välkomna till mitt välorganiserade kaos.

 

Kontakt: sofieraholm@yahoo.co.uk

 

 Min instagram

Min gamla blogg
 

 

Kategorier

Senaste kommentarer