shortsdress och jeansjacka

20.05.2017 kl. 16:30


Hej fina ni! Hoppas ni har en fin helg på gång och njuter av solen! Själv har jag haft en toppen helg än så länge och tror verkligen inte den kommer bli sämre direkt. Dock får ni höra mer om den senare, tänkte göra en recap med massor av bilder osv av helgen imorgonkväll eller på måndagen! Här ser ni allafall dagens outfit jag körde med på förrmiddagen, så jädrans typiskt dock - hade planerat att köra med en annan klänning men hittade den ingenstans imorse så istället fick det bli min shortsdress från zara. Till den blev det min jacka från 2hand, favvo solisarna från bikbok, tygkass från wasa teater och vans på fötterna! Ha det så bra tills nästa gång vi hörs.


Kärlek, Sofie
 
Sofie Råholm
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:

 

Finlandssvensk tjej på snart 23 somrar. Studerar skönhet och drömmer om att skriva böcker. Gillar tatueringar, goda drinkar, sommar, glitter, att hänga med vänner och få skratta. Bloggar om allt och ingenting. Välkomna till mitt välorganiserade kaos.

 

Kontakt: sofieraholm@yahoo.co.uk

 

 Min instagram

Min gamla blogg
 

 

Kategorier

Senaste kommentarer