sommar bucketlist 2017

19.05.2017 kl. 13:00


IDAG FÅR JAG SOMMARLOV! Okej inte riktigt eftersom min sista officiella skoldag är först 8.6 (I think?) men om man bortser från det (och att jag ännu har två deadlines hängande över mig plus ett par snabb visiter till skolan inplanerade den kommande veckan) så har jag nu sommarlov! Knäppt. Ännu knäppare att jag är ledig hela juni? När fasiken har man senast varit ledig en hel månad från både skola & jobb?

Men det var inte det jag skulle snacka om nu utan det var sommarens bucketlist. Yes, har pysslat ihop en liten bucketlist med grejs jag vill göra denna sommar så vi kan ju ta en titt på den vettja:

- Käka mozarellastickor från lonestar i åbo för de är så himla goa.

- Dricka rosevin (eller öl eller vitt vin, spelar inte så stor roll) på strampens uteservering.

- Läsa MINST fyra böcker, tips anyone?
 
- Ta en tur på jakke jokilautta. JULIA om du läser detta kan inte vi göra det då helgen före midsommaren när jag kommer på besök?! Vi kan ju käka mozarella stickor då också? RIGHT??

- Baka en limekaka. Har hittat ett super smarrigt recept så vill verkligen hinna testa det denna sommar.

- Pussas massor. Liksom kärlek är ju så himla fint. Blir helt pirrig av tanken att jag också ska på syrrans bröllop i sommar. Tror det kommer bli så sablans fint plus så är jag sviiiiiin taggad på maten. Min värld krestar ju kring mat.

- Ta en massa nattdopp. Obligatoriskt på sommaren and I löve it.

- Klara av att springa upp för öjberget utan att dö. Det skakade jag & Julli hand på igår att vi ska klara i slutet av sommaren.

- Vara aktiv & kreativ med mitt examensarbete. Yas, ska börja med den praktiska delen i sommar och är rätt peppad faktiskt.

- Fira min födelsedag ute på stugan med de bästaste människorna.

- Picknicka och parkhänga. Och hänga ute på uteserveringar och balkonger osv osv.

- Ta en och annan powernap i vår hängmatta ute på stugan.
- Inte få ångest och bli för påverkad av vädret. Om det fasiken vill regna ibland får man ju mysa inne med filmer och vara nöjd med det.

- Vill jätte gärna pyssla ihop en loppis guide. Liksom besöka alla loppisar runt om i vasa och ge lite betyg på dem osv? Skulle vara en rätt kul grej, eller vad tror ni?

- GRILLA och äta glass köpta från en glasskiosk.

- Fira midsommaren här uppe i pampas.

- Fota mycket!

- Njuta till hundra procent av min vecka i Spanien som jag kickstartar sommaren med!

Japp där var lite av mina planer inför sommaren 2017. Har ni några spikade sommarplaner redan?


Kärlek, Sofie
 

Sofie Råholm
Kommentarer (3)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:
Låter som en bra bucketlist :) Å hede me loppisguide lät riktit bra!
Carolina20.05.17 kl. 08:50
Jaaa:) ååh va kul - kanske de blir en sån i sommar då :)
20.05.17 10:49
Hej jee! Några boktips: Det är något som inte stämmer av Martina Haag (- sträckläsningbok deluxe), Flickan och skulden av Katarina Wennstam och Flyga drake av Khaled Hosseini. Och så rekommenderar jag definitivt serie-boken Kunskapens frukt av Liv Strömquist!! Tjoho! Kram hoppas vi ses snart:)
Elina20.05.17 kl. 11:28
åååh va kuuul!! Tack tack :)) men jaaa absolut!! Måste bara få de att gå ihop någongång när du e hemma från åland!! Kram
20.05.17 13:46
Jaaaaa och så får du se min nya lya sen också!!!
Jullebulle20.05.17 kl. 17:52
Jaaaa!!<3<3
20.05.17 23:06

 

Finlandssvensk tjej på snart 23 somrar. Studerar skönhet och drömmer om att skriva böcker. Gillar tatueringar, goda drinkar, sommar, glitter, att hänga med vänner och få skratta. Bloggar om allt och ingenting. Välkomna till mitt välorganiserade kaos.

 

Kontakt: sofieraholm@yahoo.co.uk

 

 Min instagram

Min gamla blogg
 

 

Kategorier

Senaste kommentarer