jeans on jeans

19.05.2017 kl. 07:50Visade ju redan upp min snygga adidas rock jag fyndade på 2hand här i ett tidigare inläg och vet ni vad? Fyndade denna snygga jeansjacka samtidigt för endast tre euro! HURRA! Har rätt länge varit på jakt efter en lite over sized jeansjacka och denna var ju helt perfekt! Löve it. Till den matchade jag med en svart t-skjorta från h&m, slitna jeans från gina, solisar från bikbok och på fötterna mina klassiska vans. Tycker jeans på jeans är så himla fräscht!

Och lite mera bilder på nya frillan. Trivs så jädrans bra med det. Killen gillade det också eftersom nu när vi ska sova får han inte en massa hår upp i näsan och munnen, haha.GODMORGON FÖRRESTEN! Hur härligt är det inte med fredag?

Första helgen på länge som jag inte har några speciella planer för helgen och det känns så skönt, att bara få slappa - ni vet? Men före jag får ta helg har jag faktiskt en hel del att göra. Ska strax iväg till skolan för att hålla en presentation och sedan blire sista dagen på teatern. Känns så konstigt. Jaajaa nu känns det som om det är läge att runda av här. Hoppas ni får en super start på helgen!
 


Kärlek, Sofie
 

Sofie Råholm
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:

 

Finlandssvensk tjej på snart 23 somrar. Studerar skönhet och drömmer om att skriva böcker. Gillar tatueringar, goda drinkar, sommar, glitter, att hänga med vänner och få skratta. Bloggar om allt och ingenting. Välkomna till mitt välorganiserade kaos.

 

Kontakt: sofieraholm@yahoo.co.uk

 

 Min instagram

Min gamla blogg
 

 

Kategorier

Senaste kommentarer