torsdagsheter

18.05.2017 kl. 19:57


Tänkte vi skulle titta på min torsdag i punktform idag so here we go:

- Jag har varit på praktik mellan nio och tre.
- Fått lite free stuff, bland annat lite smink och drinkbiljetter (woohoo, gissa vem som kommer sitta & sörpla gratis vin i sommar och se flawless ut med sitt nya smink? YES ME.)
- Kollat två O.C avsnitt, har på känn att det dock kommer hinna bli flera ikväll. Har verkligen fastnat för den serien nu!
- Skrivit klart en deadline. Bara två kvar nu före sommarlovet! <3
- Tränat med Julli. Vi körde ut till Öjberget och vandrade upp & ner för hela berget fem frikking gånger. I regnet dessutom. Och det var så sablans tungt kan jag lova er men vi klarade det. Vi är så himla bra!
- Handlat mat. 

Summa summarium blev det en rätt bra torsdag fast jag nääästan försov mig imorse och så har jag känt mig lite tom i bollen hela dagen. Vad har ni gjort idag då? Har ni haft en bra dag? 


Kärlek, Sofie
 

Sofie Råholm
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver:

 

Finlandssvensk tjej på snart 23 somrar. Studerar skönhet och drömmer om att skriva böcker. Gillar tatueringar, goda drinkar, sommar, glitter, att hänga med vänner och få skratta. Bloggar om allt och ingenting. Välkomna till mitt välorganiserade kaos.

 

Kontakt: sofieraholm@yahoo.co.uk

 

 Min instagram

Min gamla blogg
 

 

Kategorier

Senaste kommentarer