fem stycken fragment från de senaste dagarna

18.05.2017 kl. 08:30


Halloj! Tänkte att vi kunde ta en titt på vad jag pysslat med de senaste  dagarna genom ett gäng halvkassa iphone bilder och lite osammanhängande texter. Alla inlägg behöver ju inte vara perfekta och dramaturgiskt korrekta - kan ju bli rätt mysigt så här också.

Jag har bland annat varit ute på länk i min ultra snygga adidas rock. Fyndade den på seconhand för fyra ynka pengar här tidigare i veckan och tycker den är så himla tuff. Pluspoäng också för att den matchar mina hörlurisar så fint. Kommer nog använda den mer i vardagssyfte än i träningssyfte men eftersom jag ändå springer i snigeltakt tänkte jag att jag lika gärna kan springa med den. 

I tisdags var det full sol ute och flera, flera plusgrader så det firades med en sen lunch på strampens uteservering med mina två kollegor. Så himla lyxigt. Om man utgår från bloggen ser det ju ut som om jag äter lyxigt hela tiden men om sanningen ska fram äter jag typ ärtsoppa på burk eller nudlar fem dagar i veckan, haha. Jaajaa tillbaka till ämnet, vi hade det så himla trevligt iallafall. Slutade med att vi satt där i över två timmar och snackade om allt mellan himmel & jord. Lajf.

Har också myst med min pojk. Låter väl som en skiva på repeat men det är så himla härligt att ha honom här i pampas igen. Liksom vetenskapen att man inte behöver vänta till helgen för att ses och att det faktiskt är fullständigt möjligt att åka på spontanbesök, fast det är en bit att köra, är så himla skönt. Sov där mellan tisdagen och onsdagen och det var så gosigt. Vi planerade vår sommar litegrann och jag tror faktiskt det kommer bli så himla bra. Okej ber om ursäkt för överdoseringen av ordet "himla" men tycker det är ett så fint ord. Sorry not sorry.

Pluggat på som en liten galning har jag också gjort. Suttit i bibban x antal timmar och blivit så frusterad att jag varit fem före tårar. Dock lyckades en redbull och några bitar choklad rädda den situationen. Nej men seriöst, är lite stuck med allt som har med skolan att göra just nu och det är så frustrerande. Vill ju så gärna men just nu går det inte. Det bara säger stopp, känns nästan till omöjligt för mig att producera någonting vettigt just nu. :-(

 
Hade dock en onsdagskväll i världsklass hemma hos Celine med henne & Julli. Vi gosade i soffan, dippade grönsaker och kollade filmen "Moana". Om ni inte sett den - se den! Det är då en av Disneys nyaste filmer och den var såå fin. Inte bara själva storyn då alltså utan allt det visuella var så fint - alla färger och landskap och ååh, allt. Inside out är ju den barnfilm som varit på min första plats nu en tid men måste nog säga att detta var en värdig konkurrent. (nästan så att den till och med var bättre än inside out!) Tack tjejer för en fin kväll, behövde verkligen den <3
 

 

Kärlek, Sofie

Sofie Råholm
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:

 

Finlandssvensk tjej på snart 23 somrar. Studerar skönhet och drömmer om att skriva böcker. Gillar tatueringar, goda drinkar, sommar, glitter, att hänga med vänner och få skratta. Bloggar om allt och ingenting. Välkomna till mitt välorganiserade kaos.

 

Kontakt: sofieraholm@yahoo.co.uk

 

 Min instagram

Min gamla blogg
 

 

Kategorier

Senaste kommentarer