fredagsmys deluxe

 


Hej fina ni! Under dagens gång har jag bekantat mig mer & mer med ratata och måste säga att det känns riktigt bra. Så himla glad för det varma välkomnandet jag också fick på startsidan! Idag har jag jobbat några timmar på teatern & varit en sväng via företagshälsovården (ps. ääääntligen fick jag mitt intyg jag behöver inför sommaren!!) och sen klockan två lämnade jag ett snöigt vasa för ett soligt åbo istället. Pappa hämtade upp mig från busstationen och var snäll nog att köra hem mig till Anders. 
 
Blev sallad från citymarket till middag, sen bäddade vi oss ner i soffan med lite chips och varsin öl. Jag var sugen på något fruktigt så bestämde att testa på en kopparberg men nej, det var nog ingen höjdare. Inte alls god faktiskt. Men nojjo alltid kan man inte vara en vinnare. Vi kollade också det senaste avsnittet av Riverdale, gud vad bra det var! Lätt bästa avsnittet hittills, har inte varit helt hundra procent övertygad av den serien men nu efter tretton avsnitt tycker jag det är hur spännande som helst, haha.Nu ska jag stänga av datorn och fortsätta med fredagsmyset här. Imorgon ska vi ju också iväg på en liten mini-resa!


Kärlek, Sofie
 

12.05.2017 kl. 21:56

dags för en liten förändring

 


Hej på er!

Då var jag här, på ratata.fi - känns rätt så spännande, dock är jag ännu lite vilse gällande alla inställningar osv men månne det inte löser sig!

Vem är jag då? "Tjej på snart 22 somrar. Gillar tatueringar, brunch, mysiga personer, glitter, sommar och att få skriva & skratta." Så står det i min presentationslåda här till höger och den beskrivningen passar väl ganska bra in på mig. Har bloggat on/off i över åtta år (herregud vad länge, tror jag aldrig reflekterat över det men jaa) och har testat på alla möjliga portaler - blogg.se, blogspot.com och nu min senaste blogg har varit på nouw (nouw.com/soufie) om ni är nyfikna att titta in där. Orsaken varför jag nu valt att byta portal är främst för jag känner att det skulle vara kul att vara med i ett finlandssvenskt forum, all cred till svenskar men det är ju ändå någonting mysigt med den finlandssvenska bloggvärlden, och ja, känner helt enkelt att det är dags för en liten förändring. 

Vill att denna blogg ska bli mitt kreativa avlastningsställe och sedan vill jag också våga dela med mig mer av mina texter. Hoppas ni är lika peppade som jag på denna förändring.

 

Kärlek, Sofie

 

12.05.2017 kl. 14:54

 

Finlandssvensk tjej på snart 23 somrar. Studerar skönhet och drömmer om att skriva böcker. Gillar tatueringar, goda drinkar, sommar, glitter, att hänga med vänner och få skratta. Bloggar om allt och ingenting. Välkomna till mitt välorganiserade kaos.

 

Kontakt: sofieraholm@yahoo.co.uk

 

 Min instagram

Min gamla blogg