sommar bucketlist 2017


IDAG FÅR JAG SOMMARLOV! Okej inte riktigt eftersom min sista officiella skoldag är först 8.6 (I think?) men om man bortser från det (och att jag ännu har två deadlines hängande över mig plus ett par snabb visiter till skolan inplanerade den kommande veckan) så har jag nu sommarlov! Knäppt. Ännu knäppare att jag är ledig hela juni? När fasiken har man senast varit ledig en hel månad från både skola & jobb?

Men det var inte det jag skulle snacka om nu utan det var sommarens bucketlist. Yes, har pysslat ihop en liten bucketlist med grejs jag vill göra denna sommar så vi kan ju ta en titt på den vettja:

- Käka mozarellastickor från lonestar i åbo för de är så himla goa.

- Dricka rosevin (eller öl eller vitt vin, spelar inte så stor roll) på strampens uteservering.

- Läsa MINST fyra böcker, tips anyone?
 
- Ta en tur på jakke jokilautta. JULIA om du läser detta kan inte vi göra det då helgen före midsommaren när jag kommer på besök?! Vi kan ju käka mozarella stickor då också? RIGHT??

- Baka en limekaka. Har hittat ett super smarrigt recept så vill verkligen hinna testa det denna sommar.

- Pussas massor. Liksom kärlek är ju så himla fint. Blir helt pirrig av tanken att jag också ska på syrrans bröllop i sommar. Tror det kommer bli så sablans fint plus så är jag sviiiiiin taggad på maten. Min värld krestar ju kring mat.

- Ta en massa nattdopp. Obligatoriskt på sommaren and I löve it.

- Klara av att springa upp för öjberget utan att dö. Det skakade jag & Julli hand på igår att vi ska klara i slutet av sommaren.

- Vara aktiv & kreativ med mitt examensarbete. Yas, ska börja med den praktiska delen i sommar och är rätt peppad faktiskt.

- Fira min födelsedag ute på stugan med de bästaste människorna.

- Picknicka och parkhänga. Och hänga ute på uteserveringar och balkonger osv osv.

- Ta en och annan powernap i vår hängmatta ute på stugan.
- Inte få ångest och bli för påverkad av vädret. Om det fasiken vill regna ibland får man ju mysa inne med filmer och vara nöjd med det.

- Vill jätte gärna pyssla ihop en loppis guide. Liksom besöka alla loppisar runt om i vasa och ge lite betyg på dem osv? Skulle vara en rätt kul grej, eller vad tror ni?

- GRILLA och äta glass köpta från en glasskiosk.

- Fira midsommaren här uppe i pampas.

- Fota mycket!

- Njuta till hundra procent av min vecka i Spanien som jag kickstartar sommaren med!

Japp där var lite av mina planer inför sommaren 2017. Har ni några spikade sommarplaner redan?


Kärlek, Sofie
 

19.05.2017 kl. 13:00

torsdagsheter


Tänkte vi skulle titta på min torsdag i punktform idag so here we go:

- Jag har varit på praktik mellan nio och tre.
- Fått lite free stuff, bland annat lite smink och drinkbiljetter (woohoo, gissa vem som kommer sitta & sörpla gratis vin i sommar och se flawless ut med sitt nya smink? YES ME.)
- Kollat två O.C avsnitt, har på känn att det dock kommer hinna bli flera ikväll. Har verkligen fastnat för den serien nu!
- Skrivit klart en deadline. Bara två kvar nu före sommarlovet! <3
- Tränat med Julli. Vi körde ut till Öjberget och vandrade upp & ner för hela berget fem frikking gånger. I regnet dessutom. Och det var så sablans tungt kan jag lova er men vi klarade det. Vi är så himla bra!
- Handlat mat. 

Summa summarium blev det en rätt bra torsdag fast jag nääästan försov mig imorse och så har jag känt mig lite tom i bollen hela dagen. Vad har ni gjort idag då? Har ni haft en bra dag? 


Kärlek, Sofie
 

18.05.2017 kl. 19:57

 

Finlandssvensk tjej på snart 23 somrar. Studerar skönhet och drömmer om att skriva böcker. Gillar tatueringar, goda drinkar, sommar, glitter, att hänga med vänner och få skratta. Bloggar om allt och ingenting. Välkomna till mitt välorganiserade kaos.

 

Kontakt: sofieraholm@yahoo.co.uk

 

 Min instagram

Min gamla blogg